До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Макс Барських розповість про війну в Україні на конференції MusicCon у Лас-Вегасі

Український співак Макс Барських, який вступив до лав ЗСУ, отримав запрошення виступити на конференції Billboard MusicCon, яка відбудеться 13—14 травня в Лас-Вегасі. Конференція передуватиме церемонії вручення нагород Billboard Music Awards-2022. Програма MusicCon складатиметься з дискусійних панелей, одну з яких очолить Макс Барських. На панелі, яка дістала назву на честь його пісні "Don’t Fuck with Ukraine!", музикант виступить з промовою, у якій з перших вуст розповість міжнародній аудиторії про те, що нині відбувається в Україні. "Я розповім свою історію! А моя історія — це історія моєї країни, це наша історія. У фіналі конференції я заспіваю "Буде весна". Наразі я в Києві, моя присутність на міжнародній конференції можлива лише з офіційного тимчасового дозволу на виїзд з країни, на який ми очікуємо. Я вірю, що нам вдасться бути почутими!" — розповів співак на своїй сторінці в Instagram.

Разом з Максом Барських на конференції виступлять світові зірки та діячі індустрії: Machine Gun Kelly, The Chainsmokers, Алекс ДеПерсія (менеджерка Фарела Вільямса), Діана Сахім (менеджерка супергурту Swedish House Mafia) та багато інших. Також Макс відвідає церемонію вручення премії Billboard Music Awards, яка відбудеться 15 травня після завершення конференції.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.