До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Квіти мінних зон": "Океан Ельзи" випустив кліп про життя в тилу та на фронті

Гурт "Океан Ельзи" випустив новий кліп "Квіти мінних зон", події якого відбуваються одночасно у двох вимірах — життя в тилу та бойові дії на фронті. До кліпу ввійшли документальні кадри, які знято на Донбасі кілька тижнів тому.

Вакарчук написав "Квіти мінних зон" ще кілька років тому. Пісня мала б увійти до нового альбому "ОЕ" у квітні 2022 року, але цього не сталося. Презентувати пісню вирішили саме тепер і зняли (режисер відео Олег Томін) пронизливий кліп про те, як у сучасній Україні ходять поруч життя і смерть, триває війна та мирне життя в тилу, де насправді ніхто ні на хвилину не забуває про війну.

Реклама

"Найголовніше, сьогодні — це не два паралельні світи, а наша спільна, одна на всіх реальність, — кажуть музиканти "ОЕ". — Коли на відстані руки — війна, на відстані руки — тил. Тривога, біль, безсонні ночі очікування короткого повідомлення "все добре у нас", "я норм", "живий" або просто "+". І тут же — лють до ворога, що перетворюється на рішучість, сміливість і непохитну віру у звільнення кожного метра своєї країни. І йти до цієї мети ми маємо всі разом, кожен на своїй ділянці єдиного фронту".

Наприкінці кліпу можна побачити офіцера ЗСУ Юрія Кочевенка, який каже: "Ми раді, що завдяки нам люди можуть жити і працювати, ходити в кафе. Ми не хочемо, щоб хтось страждав із солідарності в тилу. Просто важливо, щоб про нас не забували. Ходіть у кафе, ми переможемо, приїдемо до вас і приєднаємося".

Всі кошти від монетизації кліпу й пісні на музичних платформах буде спрямовано на придбання пікапів для ЗСУ.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.