До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кого слухати на фестивалі Ostrov 2021

11 і 12 червня в Києві відбудеться фестиваль електронної музики від qievdance Ostrov. Місце проведення поки тримають у таємниці, але організатори обіцяють, що івент відбудеться біля води, з видом на центральну частину міста. Дизайном локації займається стилістка, відома своєю співпрацею з зірками українського шоу-бізнесу, Леся Патока. У лайнапі фестивалю понад 25 діджеїв і продюсерів як з України, так і з інших країн. Розповідаємо, кого слухати, і знайомимо з артистами ближче.

Bjarki

Bjarki — техно-продюсер з Ісландії, засновник лейблу bbbbbb Records. У своїх турах музикант грає на Sonar, DGTL, Dour, Dekmantel та інших прогресивних майданчиках електронної сцени. Основа творчості Bjarki — експериментальний ембієнт і IDM.

Реклама
Charlotte de Witte

Charlotte de Witte — електронна продюсерка, засновниця бельгійського лейбла KNTXT. Минулого року вона зіграла на онлайн-версії EDM фестивалю Tomorrowland, а в кінці квітня 2021-го виступила на італійській гоночній трасі Муджелло в рамках колаборації з Formula 1.

Kobosil

Kobosil — засновник R — Label Group, артист лейбла Ostgut Ton, створеного на базі клубу Berghain в Берліні. Сети діджея поєднують індастріал, нойз та electronic body music.

Maceo Plex

Maceo Plex — американо-кубинський діджей і технопродюсер. З 2016-го премія DJ Award відзначила його виступ як найкращу музичну подію Ібіці, а в 2019-му артист отримав нагороду в категорії Melodic House & Techno. Сети Еріка Есторнела — фанк, футуризм і загравання з ритмами.

Magda

Magda — американська продюсерка польського походження. Артистка — завсідниця музичних сцен Детройта і Берліна. Більшу частину 15-річної кар'єри вона провела в США, де випускала десятки колаборацій з Річі Готіном.

Nastia

Nastia — українська діджейка, продюсерка і засновниця лейбла NECHTO. В рамках Ostrov 2021 Анастасія Топольська займається розвитком української частини лайнапу. Також артистка дбає про однойменну з її лейблом сцену фестивалю — NECHTO.

Orbe

Orbe — електронний продюсер з Іспанії, засновник лейблу Orbe Records. У своїх сетах музикант робить акцент на гіпнотичні технопатерни і IDM. На фестивалі Ostrov музикант виступить наживо.

Raxon

Raxon діджей єгипетського походження. У своїй творчості музикант комбінує хаус і транселектронні напрямки. Raxon видавався на лейблах Baroque, Plastic City, Witty CanTunes, Ellum, Diynamic, Kompakt, Cocoon й інших.

S.A.Tweeman

S.A.Tweeman — техно-проєкт киянина Стаса Twee. Музика діджея — поєднання техно, ейсід і транс звучання. Також артист є співавтором клубу Crest, засновником Kyiv Trance Mission і квір-рейвів VESELKA.

Smailov

Smailov — київський електронний продюсер, учасник дуету The Dark Wood, засновник Techno.ua і клубу Boom Boom Room. Від виступу діджея можна очікувати компіляцій об'ємного техно, хауса і EDM.


Sonja Moonear

Sonja Moonear — швейцарська продюсерка, засновниця лейбла Ruta5 і фестивалю Kiss Me. У своїй творчості артистка акцентує увагу на необхідності інтенсивного розвитку електронної сцени по всьому світу, а не тільки в її пенатах — США чи Німеччині.

Zakat95

Zakat95 — новий електронний проєкт киянина Максима Сикаленка. У ньому артист надає нової форми транс-звучанню, притаманному клубам 90-х.

Цих та інших електронних музикантів можна буде почути наживо 11 і 12 червня 2021 року на фестивалі Ostrov у Києві. Докладніше про подію можна дізнатися за посиланням.

Текст: Вікторія Мишкоріз

Фото: Ilya Kolotiy, qievdance

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.