До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кліп українки Таню Муіньо здобув престижну премію MTV VMA

У ніч на 29 серпня в Нью-Джерсі відбулася церемонія вручення премії MTV Video Music Awards, якою відзначають найкращі музичні відео. У номінації "Найкраще попвідео" переміг кліп Гаррі Стайлса на пісню As It Was, який зняла українська режисерка Таню Муіньо.

As It WasКадр з кліпу As It Was

Музичне відео на пісню As It Was вийшло на початку квітня 2022 року. Знімали кліп у Лондоні напередодні повномасштабного вторгнення росії в Україну. "Це музичне відео багато означає для мене! Найбільша мрія, що здійснилася в цей жахливий час, – сказала режисерка у квітні. – Знімання залишило по собі гіркий посмак, адже це був один з найщасливіших днів у моєму житті, а наступного дня в мою Україну вдерлися ворожі війська, тож можете уявити, які шалені емоції ми відчували. Я і моя команда з України вклали так багато любові у відео, і ви можете побачити це на екрані. As It Was — музичне відео, роботу над яким я ніколи не забуду".

Полотна Маші Реви в кліпі As It WasПолотна Маші Реви в кліпі As It Was

Менш ніж за добу відео As It Was сягнуло позначки в майже 2 мільйони переглядів. У підписі до відео на YouTube вказано: Made with love by a creative team from Ukraine ("Зроблено з любов’ю зусиллями творчої команди з України"). Знімав відео оператор Микита Кузьменко, який також переміг на MTV Video Music Awards у номінації "Найкраща операторська робота". Декорації для відео зробила українська художниця Маша Рева. За словами Маші, Гаррі Стайлс забрав полотна для відео собі додому.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.