До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кліп тижня: Sylvia Says Шарлотти Генсбур

Актриса і співачка, Шарлота Генсбур випустила кліп на пісню Sylvia Says. Композиція стала частиною в її альбому Rest, який вона презентувала в кінці 2017 року. Новий трек Шарлотти Генсбур оснований на вірші Mad Girl's Love Song знаменитої американської поетеси Сільвії Плат, яку вважають засновником жанру поезії-сповіді.

Режисером відео Sylvia Says стала сама Генсбур, також, як і всіх інших відео з цього альбому. Знімати свої кліпи самостійно її надихнув режисер Ларс фон Трієр. "Режисером всім моїх кліпів я спочатку просила стати свого давнього друга Ларса фон Трієра. Але той відповів: "Сама! Ти зможеш, я підкажу", розповіла Шарлотта в інтерв'ю Vogue UA в квітні цього року.

Реклама
Шарлотта Генсбур у зйомці Vogue UA

Новий альбом співачки цього літа можна почути вживу. Зараз Шарлотта Генсбур перебуває в турі: вже на початку липня вона виступить на головному джазовому фестивалі світу швейцарському Монтре, 16 липня в Ліоні, а 17-го в Арлі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.