До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

KAZKA випустила англомовну версію треку "ПЛАКАЛА"

Український гурт KAZKA представив англомовну версію треку "ПЛАКАЛА", автором слів якої стала британська співачка і композитор Лора Вайт. Прем'єра нової пісні CRY відбулася на YouTube-каналі групи 28 грудня.

Олександра Зарицька

Завдяки треку "ПЛАКАЛА", який увійшов до дебютного альбому KARMA, вперше українська група очолила вітчизняний YouTube – зібрала понад 96 мільйонів переглядів, а також зайняла шосте місце на глобальному сервісі Shazam з розпізнавання музики. Крім того, ця пісня стала "Хітом року" за версією M1 Music Awards 2018, а також номінована на премію YUNA 2019, церемонія нагородження якої відбудеться в березні наступного року.

Реклама

"Є якась магія в тому, що про наш край заговорили у світі завдяки пісні "ПЛАКАЛА". Ми вирішили, що це знак долі, який не можна ігнорувати, і перетворили її в англійський CRY. Сьогодні ми представляємо дуже важливий для нас трек, який, сподіваємося, познайомить всю планету не тільки з українською культурою, а й з співочою українською душею. Зустрічайте, вже добре знайома, але абсолютно нова: KAZKA – CRY", – прокоментувала вихід пісні KAZKA.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.