До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як минув концерт "Океану Ельзи" у Києві

Два роки минуло з моменту останнього концерту групи "Океан Ельзи" у Києві – нудьгувала за улюбленими музикантами публіка, скучили за енергетикою "Олімпійського" і музиканти. У цьому зізнався на прес-конференції перед виступом Святослав Вакарчук, який підготував для фанатів чимало сюрпризів.

Святослав Вакарчук

Перший – виступ "ДахаБраха". Її називають найвідомішою українською групою в світі – музиканти збирають повні майданчики на таких фестивалях як Sziget та "Гластонбері".

Реклама

<b>Dakha_Brakha_OE</b>

Потім "Океани" представили кілька нових пісень, які створили за час перерви, а також подарували нове життя старим хітам – разом з основним складом групи на сцені були додаткові музиканти та солісти. Звучало потужно і моментами незвично.

Окремим сюрпризом для всіх став акустичний блок – кілька улюблених пісень Вакарчук виконав так, наче перебуває в колі друзів і вони просто співають для душі, без зайвих інструментів і складних партій. Тривав концерт близько чотирьох годин – публіка не розходилася, музиканти поверталися на сцену знову і знову, як близькі друзі, які точно не знають, коли побачаться знову.

<b>OE_1</b>

Фото: Юрій Яцкулич

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.