До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як минув концерт Джейн Біркін у Києві

Муза Сержа Генсбура, актриса, співачка і fashion-ікона, Джейн Біркін, виступила у Києві 5 листопада у супроводі симфонічного оркестру "Віртуози Києва". Вона представила публіці свій новий альбом "Біркін/Генсбур: Симфонізм".

Джейн Біркін

В інтерв'ю, яке Джейн Біркін дала Vogue.ua, вона розповіла, що випустила ностальгічний альбом з однією метою – нагадати собі і світу, що Серж – її найбільший друг. На концерті прозвучала знаменита пісня Baby Alone in Babylone (1983). Її публіка прийняла особливо тепло – у тому числі і тому, що чула її на шоу Gucci весна-літо 2019, де Джейн виконала її прямо під час показу.

Реклама
Джейн Біркін

Оркестрові аранжування зробив японський піаніст, композитор і аранжувальник Нобуюкі Накадзіма (він же супроводжував виступ Біркін). Симфонічним оркестром "Віртуози Києва" диригував Мілош Єліч, клавішник групи "Океан Ельзи".

Нобуюкі Накадзіма

Біркін дуже тепло спілкувалася з публікою, нескінченно дякувала залу – за теплий прийом, музикантів – за підтримку і прекрасну музику, Єліча і Накадзіму – за майстерність. Коли у якийсь момент вона підійшла до скрипаля подякувати йому за сольну партію, він поцілував їй руку. Джейн у щирому пориві схопила його руку і піднесла до губ. Саме ця щирість, якою був пронизаний весь виступ, завоювала публіку. Біркін пішла зі сцени зворушеною – і здавалося, що їй знову 18.

<b>Джейн Биркин_Киев</b>

Фото: Юрій Яцкулич

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.