До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як Адель відсвяткувала свій день народження

5 травня Адель відсвяткувала свій 33-й день народження. З нагоди цієї події відома британська співачка поділилася світлинами, на кожній з яких вона має просто щасливий вигляд.

На першому фото із серії співачка з Тоттенгема позує для чорно-білого портрета у великих золотих сережках і вільному чорному топі.

Реклама
Фото: @adele

На наступному фото Адель у яскравому купальнику й протисонцевих окулярах, здається, вирушила в якусь далеку пригоду, щоб поніжитися на сонці або зловити хвилю.

Фото: @adele

І на останньому знімку співачка позує, одягнена в мідісукню з принтом тай-дай, з великими золотими обручами й розпущеним кучерявим волоссям. На кожному з фото Адель зображена на піку своєї форми. Про те, як їй вдалося схуднути на 20 кг ми розповідаємо в матеріалі за покликанням.

Кілька друзів Адель також поділилися архівними світлинами, щоб привітати співачку. Її візажист Майкл Ештон показав кілька дуже старих знімків, а її подруга й авторка Лора Докріл поділилася фото, на яких вони вдягнені як Бітлджус і Джордж Майкл.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.