До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Іван Дорн та Віктор Сольф випустили трек "Right, Wrong"

Лейбл Masterskaya представляє прем'єру Right, Wrong новий сингл Івана Дорна і французького музиканта Віктора Сольфа, екс-соліста групи Her. Багато вже чули цей трек: вперше музиканти виконали його на фестивалі Atlas в Києві, куди Віктор Сольф приїхав на запрошення Івана Дорна. 2 лютого 2019 року Дорн і Сольф знову виступлять разом в Парижі, на концертному майданчику Zenith.

Музиканти познайомилися трохи більше року тому на одному з фестивалів, потім перетнулися в Берліні, де виступали на одному майданчику в різницею в день. Тоді ж в Берліні Іван Дорн і Сольф вирушили в студію, де разом з музикантами з Her практично миттєво записали трек. "Ми записали пісню за кілька годин і докручували її, сидячи в одному з берлінських сквотів", згадує Віктор Сольф. Ця енергія з першої секунди вловлюється в треку: він динамічний, легкий і, здається, побудований на імпровізації.

Реклама
Віктор Сольф

"У своєму божевільному графіку просто необхідно залишати місце для випадковостей, тоді вони тягнуть за собою життєво важливі сюрпризи. Такою для мене стала колаборація з Віктором", розповідає Іван Дорн. У результаті вдалось щось більше ніж просто трек: тут є посил, сильний потік, музика, експеримент, дружба та імпровізація. Реальне життя".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.