До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Історія кохання Юлії Саніної та Валерія Бебка в новому кліпі The Hardkiss

"Все було так" — дуже несподіваний кліп для гурту The Hardkiss. Уперше за дев’ять років існування гурту Юлія Саніна і Вал Бебко, фронтвумен і креативний директор The Hardkiss, розповідають свою історію кохання. Знята здебільшого в чорно-білому кольорі, "Все Було так" — чуттєва лав-сторі, у якій ми бачимо рок-музикантів в нових образах.

"Пісня така позитивна, впевнена, що закохані люди присвячуватимуть її одне одному. У фіналі пісні я освідчилася в коханні чоловікові і ми показали нашого сина Даню, який сам захотів знятися в цій історії", — розповідає Юлія Саніна. Нагадаємо, цієї неділі Юлія вийшла у фінал шоу "Танці з зірками", а паралельно встигає працювати над новим альбомом.

Реклама

Пісня "Все було так" увійде до нового альбому The Hardkiss, реліз якого запланований на весну. А 29 травня 2021 року група зіграє наймасштабніше у власній історії шоу "Десять", яке відбудеться в Києві на НСК "Олімпійський".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.