До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

# Хай ЗвучитьУкраїна: концерт на честь Дня незалежності України на Пейзажній алеї

У межах знімання концерту "Ода незалежності" на честь Дня незалежності України на Пейзажній алеї зібралося понад 170 музикантів.

Photo: Даша Шрамко

"Ми готуємо дійсно грандіозний концерт класичної музики, до якого може прилучитися вся Україна! Концерт відбудеться 24 серпня з нагоди Дня незалежності України в парку Шевченка", — розповіла Марія Дідковська, засновниця фонду "Відкрита музика міста".

Реклама

Дідковська також повідомила, що це не буде концерт в традиційному розумінні — це буде поєднання офлайн- і онлайн-форматів, коли на великому екрані просто неба і на YouTube-каналі Classic Picnic транслюватимуть виступи одних з найкращих музичних композиторів і колективів України.

Марія Дідковська Photo: Даша Шрамко

Відомо, що під проводом режисерки Олени Савчук тривають записи концертів видатних музичних колективів з різних куточків України, зокрема, вже записано виступи колективів з Києва, Харкова, Львова й Одеси.

Фонд "Відкрита музика міста" — це проєкт і однойменний благодійний фонд, що популяризує класичну музику, підвищує музичну освіту громадян і формує свідоме суспільство за допомогою культурних ініціатив.

Доєднатися до заходу можна 24 серпня о 19:00 в парку ім. Тараса Шевченка (дотримуючи маскового режиму й дистанції) або онлайн на YouTube-каналі Classic Picnic.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.