До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гурт U2 дав концерт у київському метро

Артисти зі всього світу продовжують підтримувати Україну – не тільки словом, а й ділом. Так, услід за Анджеліною Джолі до України завітали артисти рок-гурту U2 – культові рокери Боно та Енджі. Вони виступили у неділю пообіді на станції метро Хрещатик у Києві. Як повідомили музиканти у твіттері, у Київ вони приїхали на особисте запрошення президента Володимира Зеленського – щоб проявити свою солідарність з українським народом.

Для українських слухачів Боно та Енджі виконали кілька своїх гітів, зокрема, відому пісню Stand by me, яку перефразували як Stand by Ukraine. Цей гіт разом з ними виконав соліст гурут "Антитіла" Тарас Тополя, який ще на початку повномасштабного вторгення приєднався до лав ТРо та служить у батальйоні під Харковом.

Реклама

Нагадаємо, що за останні два місяці в Україні побувало багато артистів та селебриті, які своїм приїздом демонструють підтримку українського народу в його боротьбі з російськими окупантами. Серед них – Шон Пенн, який прибув в Україну фактично в день повномасштабного вторгнення; режисер Кері Фукунага, який кілька тижнів готував їжу для українців, Анджеліна Джолі, Лів Шрайбер та інші.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.