До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гурт "Океан Ельзи" зібрав понад 8 млн грн на підтримку України

24 квітня, у великодню неділю, на більшості телеканалів і платформ України та в міжнародних медіа відбулася телевізійна трансляція благодійного концерту "І все буде добре" гурту "Океан Ельзи". Під час концерту тривав збір коштів на рахунок благодійного фонду "Твоя опора" для допомоги дітям, які постраждали внаслідок російського вторгнення в Україну. Тепер же стало відомо, що гурту вдалося зібрати понад 8 млн гривень. "Під час трансляції концерту станом на ранок 26 квітня зібрано 8 257 620 грн! Дякую", – написав Святослав Вакарчук.

Концерт на станції метро "Золоті ворота" відвідали волонтери, медики, військові, співробітники ДСНС, Укрзалізниці, Національної поліції — всі ті, хто зараз цілодобово наближає перемогу України. У заході також взяв участь трирічний хлопчик з Ірпеня Леонард Буша — він виконав разом з гуртом знамениту стрілецьку пісню "Ой, у лузі червона калина". Несподіванкою стало виконання пісні "Еверест" з Олександром Свіріденком, учасником вокального шоу "Голос країни". Юний співак нині захищає Україну на фронті, але приїхав на один вечір до Києва заспівати для українців. Також "Океан Ельзи" презентував пісню "Місто Марії", присвячену подвигу захисників Маріуполя, які вже 2 місяці героїчно боронять місто. Наразі збір коштів досі триває. Зробити внесок можна на сайті ivsebudedobre.1plus1.ua або пожертвувати через СМС, вартістю 20 грн, — для цього треба надіслати повідомлення з будь-яким текстом на номер 88000 (для абонентів передплаченого звʼязку Київстар, Vodafone та lifecell). Переглянути концерт можна на YouTube-каналі 1+1.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.