До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гурт "Океан Ельзи" дасть благодійний концерт у Києві за період війни

24 квітня, на Великдень, на українських телеканалах, що беруть участь у марафоні "Єдині новини", відбудеться трансляція благодійного концерту гурту "Океан Ельзи" під назвою "І все буде добре", знятого на станції метро "Золоті ворота". На одній з найкращих станцій метро в усьому світі український гурт запише пісні, які стали саундтреком життя мільйонів українців.

Благодійний концерт "І все буде добре" транслюватимуть телеканали марафону "Єдині новини", а також телеканали "ТЕТ", "Індиго", "Новий", "М1", "2+2", "UA:Культура" й усі регіональні канали "Суспільного мовника". Транслюватиме виступ і платформи онлайн-телебачення, зокрема й Київстар ТБ. Глядачі з усього світу також можуть доєднатися до перегляду в Digital. До, під час та після телевізійної трансляції на спеціальному сайті відбуватиметься збір коштів на рахунок благодійного фонду "Твоя опора". Зібрані кошти передадуть на допомогу наймолодшим українцям — дітям, які постраждали від жорстокої війни рф. Крім того, абоненти Київстар, Vodafone та lifecell можуть підтримати збір коштів через смс-повідомлення. Для цього треба надіслати повідомлення з будь-яким текстом на номер 88000 і з мобільного рахунку буде надіслано 20 грн.

    Не слідуй за модою — відчувай її

    Підписатися

    Ще в розділі

    Популярне на VOGUE

    Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.