До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гурт [O] представив кліп на пісню "Поясни"

У новому кліпі Оля Чернишова, фронтвумен гурту [O], в містичному і навіть фантасмагоричному образі неодноразово запитує "Хто ти?" головного героя відео на пісню "Поясни". Гурт продовжує порушувати одвічне питання: "Хто ми насправді? Чому ми забуваємо про внутрішню свободу в шумі повсякденного життя?".

"Ми всі прагнемо бути щасливими в усіх сферах: влаштувати побут, створити сім'ю і коло друзів, стати майстром своєї справи. Коли ми забуваємо про внутрішнє життя, наші старання можуть втратити радість, ми більше не відчуваємо їхньої справжньої мети. Але внутрішній компас повертає нас до одвічних питань. Коли ми усвідомлюємо, що не любимо нашої роботи, наші відносини не здорові, а часто ми стикаємося з трагедіями і справжніми викликами життя, ми запитуємо себе, для чого все це, хто я і що тут роблю? Якщо ми знаходимо сміливість шукати відповідь, у нас з'являється шанс все змінити. У таку ситуацію потрапляє герой нашого кліпу. Він втомився і заплутався, але наважується йти за голосом душі, а мої персонажі – духи природи, що допомагають йому в цій подорожі", – розповідає Оля.

Реклама

Кліп на "Поясни" гурту [О] продовжує тему природи – його зняли на Кінбурнському півострові – важливому туристичному і рекреаційному об'єкті України. На Кінбурнській косі, як ще називають це місце, знайшли домівку багато зникаючих видів рослин і тварин. "Як і багато схожих місць у країні, коса вимагає уваги і захисту. Ми об'їхали з концертами велику кількість міст і бачили на власні очі багатства нашої природи. Ми вирішили привертати увагу до них, бо можемо своєю творчістю торкнутись людей. Можливо, так ми зможемо допомогти зберегти цю красу", – каже саундпродюсер гурту Саша Каспров.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.