До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Група Kazka про мрії, казки і улюблені пісні

Великий всеукраїнський тур групи Kazka завершиться 12 грудня концертом у Києві. Напередодні Олександра Зарицька, Нікіта Будаш і Дмитро Мазуряк розповіли в інтерв'ю Vogue.ua про свої мрії озвучити мультфільм, любов до українських казок, і про те, як важливо бути чесними.

"З самого початку у нас було одне правило: не обманювати, нічого не приховувати, нікому нічого не доводити", – розповідає вокалістка групи Kazka, Олександра Зарицька. У цій щирості, помноженій на хітові мелодії і співпрацю з великим лейблом mamamusic, і криється, напевно, успіх групи Kazka – головного українського дебюту року, що минає. У Kazka чіпляє все: глибокий, хриплуватий голос Сашки Зарицької, її відкритість і почуття гумору; неймовірна любов музикантів до української культури, головний носій якої в групі – музикант з Гуцульщини, Дмитро Мазуряк, що відповідає за духові інструменти; стильні аранжування, вміння музикантів спілкуватися з аудиторією – не тільки зі сцени, але і в соцмережах. 12 грудня Kazka завершить успішний рік великим концертом в київському клубі Bel etage, напередодні якого дала інтерв'ю Vogue.ua.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.