До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джеймі Каллум – хедлайнер Leopolis Jazz Fest

Харизматичний британський музикант Джеймі Каллум, завсідник світових фестивалів Glastonbury, North Sea Jazz, Coachella і Sziget, стане хедлайнером Leopolis Jazz Fest. Нагадаємо, сам фестиваль, який цього року змінив назву з Alfa Jazz Fest на Leopolis Jazz Fest, пройде з 27 червня по 1 липня у Львові.

Джеймі Каллум відкриє фестиваль 27 червня. 38-річний Каллум – один з найпопулярніших музикантів в світі. На його рахунку сім студійних альбомів, номінації на "Греммі" і "Золотий Глобус" – останньої він удостоївся за музику до фільму "Гран Торіно" Клінта Іствуда. Каллум записав свій перший альбом "Heard It All Before" в 19 років; сьогодні він веде власне, вже відзначене нагородами, щотижневе шоу для BBC Radio 2, найрейтинговішої станції в Європі. Каллум різносторонній музикант: він грає джаз і поп, на концертах використовує незвичайні інструменти, привезені ним з подорожей – наприклад, дерев'яні барабани з Австралії, а також багато імпровізує – любить співати, стоячи на роялі.

Реклама

Нагадуємо, що хедлайнером фестивалю також стане Маркус Міллер – легендарний бас-гітарист, дворазовий володар премії "Греммі".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.