До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дженніфер Лопес скасувала весілля через коронавірус

У березні 2019 року стало відомо, що Дженніфер Лопес збирається вийти заміж за свого коханого Алекса Родрігеса, який освідчився їй під час відпустки на Багамах. Тоді артистка розповіла, що церемонію вони хочуть провести у 2020 році, щоб встигнути закінчити всі свої проєкти. Однак у їхні плани втрутився вірус COVID-19 — через пандемію, що набирає все більших обертів, Лопес вирішила відмовитися від пишного свята, яке матиме недоречний вигляд.

В онлайн-інтерв’ю Еллен Дедженерес вона розповіла: "Чесно, я не дуже знаю, що нам з усім цим робити. Поки ми все поставили на паузу й просто чекатимемо, як розвиватиметься ситуація. Поки рано говорити про які-небудь дати й подробиці".

Реклама

Нагадаємо, що пара разом з 2017 року, хоча знайомі вже 15 років. Для співачки, якій минулого літа виповнилося 50, це буде вже четвертий шлюб. Після заміжжя зі співаком Марком Ентоні у неї є двоє дітей-близнюків. У 44-річного Родрігеса також є двоє доньок.

<b>ДжейЛоРодригес</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.