До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джаред Лето зняв відео на київському Рибальському мосту

Американський музикант і актор Джаред Лето опублікував у своєму Instagram відео з Києва. На ньому співак підіймається верхньою опорою столичного Рибальського вантового мосту й знімає краєвид міста.

Лето неодноразово відвідував столицю України. Востаннє він приїздив у липні 2019 року для того, щоб виступити з групою Thirty Seconds to Mars у межах музичного фестивалю UPark. В ексклюзивному інтерв’ю для vogue.ua співак розповів, чому він любить повертатися до Києва: "Я люблю Київ. Це дуже креативне місце. Тут у мене щоразу виникає дуже цікаве відчуття, яке мені неймовірно імпонує".

Реклама
Джаред Лето в Києві, липень 2019

Щоразу, відвідуючи місто, музикант не втрачав можливості досліджувати його. Його бачили всюди, починаючи від Майдану й закінчуючи Трухановим островом. Під час останнього візиту Лето відвідав Рибальський вантовий міст. У своєму Instagram під відео він написав: "Одне з моїх найулюбленіших занять під час відвідин Києва — підійматися на верхівки мостів. Я чув, що вони закривають цей іржавий старий міст, над яким працюють уже 20 років... це класне місце, і багато людей полюбляє там гуляти. Можливо, його могли б перетворити на парк? Парк L'єto звучить непогано".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.