До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джамала візьме участь у польських "Танцях з зірками"

Співачка Джамала й далі робить усе задля підтримки українського народу та поширення інформації про війну України на весь світ. Так, найближчим часом Джамала візьме участь у "Танцях з зірками" у Польщі. Під час ефірів шоу співачка збиратиме кошти на підтримку українців, які постраждали через війну.

Проєкт заплановано на осінь 2022 року. Під час участі в 13 сезоні "Танців з зірками" Джамала спільно з Polsat Foundation організує збір коштів для жертв війни в Україні. "Сьогодні участь у такому проєкті для мене передусім можливість нагадати про мій дім. Про мільйони людей, які страждають, і важливість підтримувати їх. Світ не має втомитися від нас. Україна не має зникнути з ефірів, допоки ми не переможемо", — зазначає співачка.

Реклама

Нагадаємо, що це лише один з багатьох проєктів співачки на підтримку України. Майже щотижня вона бере участь у благодійних концертах та телемостах. Організатори акцій і концертів, до яких долучилася співачка, вже зібрали понад $90 млн.

Нещодавно Джамала взяла участь у #VOICESOFNATION — проєкті з участю українських артистів і зірок спорту, спрямованому на промоцію української пісні й поезії та підтримку нашої країни у світі. Співачка виконала українську народну пісню "Сіно моє, сіно".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.