До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

До Дня Незалежності: Kalush Orchestra оголосили збір для захисників "Азовсталі"

Спеціально до Дня Незалежності України гурт Kalush Orchestra оголосив про особливий збір коштів. 24 серпня, впродовж 24 годин, гурт заохочує своїх підписників задонатити по 24 гривні — усі зібрані кошти підуть на реабілітацію захисників "Азовсталі".

"У тебе буде всього доба на те, щоби стати героєм для тих, хто героїчно стояв заради тебе не на життя. Слава Україні, слава героям, слава ЗСУ", — говорять музиканти. Музиканти зізналися, що спеціально вибрали такий обмежений час для донатів, адже це підігріє цікавість людей та заохотить взяти участь у такій незвичній акції, задонативши посильну для всіх суму розміром 24 гривні. Розпочнеться акція сьогодні рівно опівночі.

Реклама

Нагадаємо, що переможці "Євробачення-2022" використовують всі можливості, аби розповісти на увесь світ про війну в Україні. Так, у травні, просто зі сцени "Євробачення", фронтмен Олег Псюк закликав увесь світ допомогти врятувати "Азовсталь" і Маріуполь, що кілька місяців перебували під бомбардуванням російських окупантів. Після конкурсу стало відомо, що гурт разом з "Фондом Сергія Притули" продали нагороду переможця "Євробачення-2022", а кошти передали на потреби Збройних сил України. Зараз музиканти перебувають у великому європейському турне, а потім вирушають на гастролі до США й Канади.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.