До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Далі ми самі": новий альбом Сергія Бабкіна до Дня Незалежності

Українські музиканти продовжують вітати країну з Днем Незалежності. Сьогодні новий мініальбом випустив Сергій Бабкін – він повністю складається з композицій, створених музикантом після початку повномасштабного вторгнення. В альбомі можна відчуті всі ті емоції, які щодня переживають українці упродовж останніх пів року: злість та сум, але водночас рішучість та віру.

Реклама

Особливо місце в міні-альбомі займає композиція "Заповіт" – адаптація найвідомішого вірша Тараса Шевченка, музичною основою якої стала легендарна композиція Боба Марлі No Woman No Cry. Духом Кобзаря просякнута вся платівка, починаючи з обкладинки, що є алюзією на класичний портрет Тараса Григоровича, і закінчуючи поетичними вставками між піснями.

Сергій Бабкін

Саунд-продюсером альбому став Сергій Базіян. Запис мініальбому проходив в мюнхенській Mastermix Studio, відомої співпрацею з такими світовими зірками, як Madonna, Depeche Mode, Eros Ramazzotti, Boney M.

З початку повномасштабного вторгнення Сергій Бабкін провів понад 30 благодійних концертів в Німеччині, США, Литві, Латвії, Естонії, Чехії, Польщі. Кошти від виступів та роялті від випуску нової музики Сергій відправляє волонтерським організаціям, які опікуються насамперед мешканцями та ТРО його рідного Харкова.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.