До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що слухати на вихідних: новий трек Florence and the Machine

З чистим і медитативним треком Sky Full of Song на сцену після дворічного затишшя повертається британська група Florence and the Machine. Останній трек Флоренс Велч, лідер групи, випустила два роки тому це був Wish That You Were Here.

Sky Full of Song Флоренс Велч виконує, фактично, акапельно. "Іноді, коли ви створюєте музику, ви піднімаєтеся так високо, що не знаєте, як спуститися, розповідає співачка. Це схоже на те, що тебе начебто зламали, ти розсипався на дрібні частинки, і по-тихеньку намагаєшся повернутися до себе звичного. Неймовірне, неземне відчуття ".

Реклама
Флоренс Велч

Останній альбом Florence and the Machine випустили 2015 року пластинка під назвою How Big How Blue How Beautiful. Тим часом, Флоренс Велч була зайнята літературою. Співачка анонсувала, що в липні цього року вийде її дебютна книга "Даремна магія" збірка поезій, малюнків і всього, що надихає Флоренс. Книгу випустить видавництво Penguin.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.