До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що слухати: 7 весняних треків

Міша Бондарєв, програмний директор онлайн радіостанції "20ft Radio", яка увійшла в шортлист престижної премії Webby Awards, продовжує створювати для Vogue.ua мікс з найкращої нової музики. Цього разу це 7 треків, якими можна відсвяткувати прихід найтеплішого весняного місяця.

Реклама

1. Lo Kindre Wisdom Teeth Dub

Свій мікс, присвячений весні та квітам, я хотів би почати з треку артиста, який переховується за псевдонімом Lo Kindre. Його барвистий, абсолютно літній лайв нам вдалося почути наживо на минулих вихідних в Берліні, і ось я поспішаю швидше познайомити і вас з його свіжим звучанням.

2. A Food of the Gods Boy From Brazil

Сумніваюся, що ваш велосипед все ще припадає пилом, але якщо це так, не заглиблюйтесь у сумні роздуми про те, як так могло статися – не важливо. Видихніть і звільніть свій велосипед від очікування довжиною в довгу зиму, вирушайте кататися прямо зараз! Так, сонце вже пече, а ви уявіть себе хлопцем з Бразилії – і прохолодний вітерець під трек групи "A Food of the Gods" вам в супутники.

3. Beak> Mono

Ваша велопрогулянка триває: ви катаєтесь біля яскравих кольорів на міських клумбах, сакур, а жуки мирно присіли на ваш злегка поржавілий дзвіночок.

4. Autarkic Wipe the Shame feat. Xen

Ритми цього минулорічного хіта розбудять всіх, хто ще не відкрив очі після довгого зимового сну.

5. Michal Turtle Underneath the Window

Цього непомітного, але знайденого і виданого лейблом Music From Memory, виконавця мені порадила Королева Жуків. Цей трек звертає нашу увагу під вікна, де нас чекають сотні тисяч славних друзів, чиї блискучі панцири і крила старанно працюють над озвученням нашого середовища. Тільки прислухайтеся, адже це так легко втратити через гул великого міста.

6. Moral Fibre Take a Walk in the Sun

Ще один забутий, знайдений і виданий трек – пісня "Прогуляйся під сонцем". Простішу і кращу пораду важко навіть придумати, особливо для тих, хто більшу частину часу проводить в приміщенні. Гей, швидше вибирайся на вулицю і дай сонцю гладити тебе, адже тільки його світло здатне дати організму цінний вітамін D.

7. Hercules & Love Affair Painted Eyes

Першу після довгого розставання з вами добірку я закінчу приголомшливим нічним треком від Hercules & Love Affair. Від цього красивого танцювального хіта душа здатна злетіти кудись високо-високо і освітлити ніч. І ні, це не 80-і, це сучасна музика, уявляєте?

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.