До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 треків від Демни Гвасалії

Пам’ятаєте сцену з серіалу "Американська історія жаху", де перед спаленням відьмі Міртл пропонують вимовити останнє слово і вона кричить "Balenciaga!"? 1 грудня 2014 року Демна Гвасалія, який на той час був дизайнером бренду Vetements, запостив цей фрагмент із серіалу на свою Facebook-сторінку. За два роки, у лютому 2016, Гвасалія дебютував в ролі креативного директора того ж модного Будинку Balenciaga.

Реклама

Facebook-сторінка Демни – ціла історія успіху. Vogue UA переглянув усі дописи креативного директора Vetements та Balenciaga і склав плейлист з улюблених пісень, якими дизайнер ділився у себе на сторінці. Там часто з’являються Rammstein та Throbbing Gristle, Земфіра і Sade. На своєму Facebook Гвасалія цитує пісню "Дельфин" гурту Мумий Тролль, а Лотта Волкова висилає трек "Выхода нет" перед одним з перших показів Vetemеnts. З 2011 року кар’єра дизайнера змінилася на 180°, проте музику дизайнер любить ту ж саму.

Сплин – Выхода нет

Janis Joplin – Summertime

Евгений Дога – Граммофон

Tuxedomoon – In a Manner of Speaking

Лика Стар – Дождь

Marilyn Manson – The Dope Show

Throbbing Gristle – Almost A Kiss

Sade – Your Love Is King

Love Hotel Band – Diamant

Шура – Ты не верь слезам

Читайте також:

Vetements і Tommy Hilfiger випустять спільну колекцію

Діти в моді: чоловіча колекція Balenciaga весна-літо 2018

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.