До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві вперше виступить Пеггі Гу

4 жовтня в межах проєкту BACARDI DANCEFLOOR у Києві вперше виступить одна з наймодніших діджейок світу Пеггі Гу.

У біографії південнокорейської зірки Пеггі Гу багато показних фактів. Наприклад, вона стала першою діджейкою з Південної Кореї, яка зіграла сет у культовому берлінському клубі Бергхайн, а 2018 року дала рекордну кіль концертів – 200. Популярність Пеггі у світі сьогодні зашкалює і для неї навіть придумали новий термін – Гу-манія.

Реклама

Пеггі народилася і виросла в Південній Кореї, де з 8 років грала на фортепіано, а в 14 переїхала до Лондона. Там закінчила Лондонський коледж моди, працювала кореспонденткою у Harper's Bazaar Korea і планувала займатися модою. Діджеїнгу її навчив друг, коли дівчині було 18, а вже через кілька років вона почала писати власну музику. За п'ять років, з 2013 до 2018, Пеггі стала однією з найвпливовіших діджейок світу: виступила на головних фестивалях світу, від Primavera Sound до Coachella і Glastonbury, взяла участь у серії вечірок Boiler room і Cercle, зіграла сет на показі Off-White, а цьогоріч Forbes визнав її однією з найвпливовіших людей в Азії до 30 років.

Фото: Jungwook Mok

29-річна Пеггі дуже амбітна: навесні вона запустила власний лейбл Gudu Records і бренд вуличного одягу. Це давно назрівало: Пеггі любить моду, знімається для Vogue і Dazed, і не пропускає показів свого приятеля Вірджила Абло. "Мені не подобається називати себе діджейкою. Я більше цього. Мені поталанило знайти те, в чому я хороша, і тепер я можу зробити в цій справі, що завгодно", – Пеггі Гу. При цьому в інтерв'ю Guardian дівчина зізнається, що її довго "кидало" в різні напрямки. "Мої батьки казали: "Ти хотіла займатися модою, тепер хочеш займатися музикою, що далі? – Я відповіла: "Дайте мені кілька років. Якщо не зможу, повернуся в Південну Корею".

Пеггі любить детройську електронну сцену, рейви і зізнається, що почала займатися музикою, бо коли жила в Берліні, проводила ночі безперервно в улюбленому Бергхайні і завжди мріяла вийти на його сцену як діджейка.

Фото: Ray Ban

Концерт Пеггі Гу відбудеться 4 жовтня в культурному центрі М82 і продовжить серію вечірок BACARDI DANCEFLOOR – міжнародного проєкту, за підтримки якого проходять найгучніші танцювальні івенти. Напередодні виступу Vogue.ua пропонує послухати найкращі сети Пеггі Гу:

1. Peggy Gou Boiler Room x Dekmantel Festival DJ Set

2. Palais des Beaux-Arts de Lille for Cercle

3. The Lab Miami for Miami Music Week

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.