До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що треба знати про новий сезон вечірок квір-спільноти VESELKA

10 вересня VESELKA відкриє новий сезон в Arsenal XXII вечіркою VESELKA: PREVIEW, на якій виступить PARFAIT — засновниця й резидентка легендарного паризького квір-рейву Possession. Також на вечірці анонсують майбутні масштабні заходи осені й зими. Кількість гостей буде обмежена, і саме вони першими дізнаються дати й хедлайнерів майбутніх івентів, а також зможуть придбати квитки на них за ціною Early Birds.

Формація VESELKA за короткий час стала символом нової ідентичності для української LGBTQ+ спільноти. "Ви можете повністю зануритися в життя тільки тоді, коли повністю вільні. Тому головний дух VESELKA — свобода у всіх її проявах. Ви можете танцювати, знімати одяг, дивитися — робіть усе, що хочете, головне, щоб шанобливо ставилися до інших людей", — каже Стас Твіман, диджей і співзасновник VESELKA.

Реклама
Фото: Яна Франц

Це вже дев’ята вечірка київської квір-формації, що починала у 2018 з невеликого заходу й розрослася до фестивалю. Одна з особливостей VESELKA — організатори не прив’язуються до певних форматів. У червні київська квір-спільнота влаштувала дводенний open-air фестиваль у скейт-парку GAVANЬ. Цього разу VESELKA відбудеться у форматі камерної вечірки в Arsenal XXII, з нагоди якої клуб відкриє додаткову локацію.

VESELKAФото: Яна Франц

VESELKA й далі розширює географію: 10 вересня зберуться представники квір-спільнот Парижа, Києва та Львова. Хедлайнером стане організаторка й резидентка паризького квір-рейву Possession — PARFAIT. Від львівської open-minded-спільноти Neutral виступить резидент і співзасновник DANNY DIER. Також уперше в Києві зіграє свій лайв модулярний продюсер LOUWAVE. У розкладі є й постійні учасники VESELKA: NASTYA MURAVYOVA, S.A. TWEEMAN і VANI VACHI.

Головні принципи заходу постійні: no sexism, no rasism, no homophobia.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.