До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Caribou вперше виступить у Києві

Канадський електронник Caribou (Ден Снейт) вперше виступить у Києві з новим альбомом Suddenly. Концерт музиканта відбудеться 2020 року на арт-заводі "Платформа".

Caribou

Suddenly – перший за шість років альбом Caribou. За словами музиканта, цей реліз – про те, як любити людину, яка перебуває поруч, і будувати з нею стосунки. Снейт розповідає, що пісні створені з 900 замальовок, які він збирав з моменту виходу його проривної пластинки Our Love 2014 року.

"Як і останні кілька пластинок, Suddenly не давала мені спати. Наприклад, я зробив велику частину запланованого. Іду до ліжка, ліг вже, але шестерінки в голові починають видавати ідеї одну за одною. Мить – і я знову в студії і записую музику до самого ранку", – зізнається Ден.

Реклама

Снейт родом з маленького канадського містечка Дандас. Він з дитинства слухав все: від Grateful Dead до Pink Floyd. До електронної музики його підштовхнув Річі Гоутін, який згодом став його приятелем. За допомогою дешевого синтезатора і комп'ютера батька він почав робити перші треки – суміш техно-музики і прог-року гурту Yes. Зараз же в треках Сaribou можна почути відгомони дитинства, повного прог-року, трохи індустріального груву, психоделіки, гаусу і техно. А в новій пісні Home, першій за п'ять років, яка вийшла кілька місяців тому, з'явилося навіть трохи блюзу та соулу.

Caribou знайомий нашим меломанам не з чуток: влітку 2010 року трек Odessa з його альбому Swim потрапив не лише в безліч реклам, завдяки чому Снейт став впізнаваним з перших нот, але і звучав на багатьох українських дискотеках і радіостанціях.

На арт-заводі "Платформа" 16 серпня 2020 року Ден зіграє не тільки найпопулярніші пісні, а й свіжий альбом, який вийде наступного року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.