До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Музичні фестивалі цього лiта, на які ще можна встигнути

Для другої половини літа характерні дві справи – ностальгія за першими теплими днями і метушливе планування тих, що залишилися. Vogue.ua вирішив допомогти з розважальною програмою – нижче дивіться список музичних фестивалів цього літа, на які ще можна встигнути.

Creamfields

Де: Дарсбері, Великобританія

Реклама

Коли: 22 – 25 серпня

Creamfields проходить на батьківщині англійського письменника Льюїса Керолла в маленькому містечку Дарсбері графства Чешир. Наприкінці серпня тихе село стає місцем, куди з'їжджаються не лише фанати електронної музики, а й кемпінгу. Тут можна жити в наметах протягом фестивалю (за окрему плату, зрозуміло). У списку хедлайнерів цього року оголошені такі виконавці: Calvin Harris, The Chemical Brothers, Fatboy Slim та Ben Nicky.

Photo: @creamfieldsofficial
Sziget

Де: Будапешт, Угорщина

Коли: 7 – 13 серпня

Лайн-ап цього фестивалю рясніє відомими музикантами: тут і Florence + The Machine, і Ed Sheeran, і James Blake, і Years & Years. Сучасна культура Будапешта відчутно розвивається з кожним роком, а наповнення Sziget популярною музикою точно робить його одним з найкращих фестивалів цього літа.

Photo: @szigetofficial
Reading & Leeds Festivals

Де: Лідс і Редінг, Великобританія

Коли: 23 – 25 серпня

У шанувальників рок і поп-музики кінець серпня присвячений Reading & Leeds Festivals. Це один фестиваль, який проводять в один час у двох різних містах. Reading Festival, до речі, вважається найстарішим популярним музичним фестивалем у світі, який досі успішно існує. Раніше на ньому виступали The Rolling Stones, Radiohead і Nirvana. Цього року в лайн-апі – Billie Eilish, The 1975, The Distillers, ZUZU.

Photo: www.readingfestival.com
Flow Festival

Де: Гельсінкі, Фінляндія

Коли: 9 – 11 серпня

Flow Festival в Гельсінкі, мабуть, є одним з найбільш легкодоступних і якісних заходів такого формату. Фестиваль підходить всім, адже охоплює музичний діапазон від інді-року до хіп-хопу, від джазу до техно. Розміщення у фестивалю теж зручне – неподалік центру міста. Що ще важливо? Цьогорічні виконавці, в число яких входять: James Blake, Tame Impala, The Cure, Robyn.

Photo: @flowfestivalhelsinki

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.