До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Біллі Айліш присвятила пісню народові України

Біллі Айліш присвятила українцям пісню Your Power. Американська співачка виконала пісню в межах глобальної благодійної кампанії Stand Up For Ukraine й опублікувала відео зі своїм виступом та зверненням на власному YouTube-каналі.

Світові зірки організували захід з назвою Stand Up For Ukraine, який привертає увагу урядів та установ різних країн до війни в Україні й закликає надавати допомогу українцям. До заходу долучилася й співачка Біллі Айліш, яка з братом Фіннеасом О’Коннеллом виконала пісню Your Power.

Реклама

"Ми виконаємо Your Power як заклик до дій. Мільйони українців покинули домівки, тож маємо негайно діяти й підтримати цих людей. Всі, хто дивляться це відео, поширюйте інформацію, щоб наші лідери знали й діяли. Ми підтримуємо Україну", — звернулася до світових лідерів Айліш.

"Your Power — одна з моїх улюблених пісень. Вона розповідає про багато речей, але в цей момент вона найбільше резонує мені зі зловживанням владою, адже це саме те, що ми бачимо нині, і це дуже небезпечно. Немає навіть потреби говорити, як болісно таке зловживання вдарило по Україні. Я не можу зробити багато, але я хочу сказати, що підтримую українців. Ця пісня була для них, я присвячую її народові України", — сказала співачка.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.