До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Високі почуття: інтерв'ю з дуетом діджеїв БАЛКОНЛЮБВИ

Дуету діджеїв БАЛКОНЛЮБВИ трохи більше року, а їх вже знає і любить увесь Київ, і обожнюють гості столиці, яким пощастило потрапити на їхні вечірки. Чому всі божеволіють від Olyandra і Zadiraka, і що слід знати про їхню музику, читайте в цьому матеріалі.

Дві незалежні одиниці, які гармонійно складаються в одне ціле, – ідеальна формула кохання, виведена вже давно. Та зустріти наочні приклади таких союзів у житті вдається не так часто. Один з них – БАЛКОНЛЮБВИ – дует, що складається з діджеїв Olyandra і Zadiraka. Музику вони грають відповідну – наповнену високим почуттям. Нам скромно кажуть, що не вміють професійно грати і роблять все на відчуття. Але якщо взяти до уваги, яке місце музика займає в їхньому житті, то причини, які спонукають публіку так охоче збиратися на їхні виступи, стають очевидними.

Реклама

Кожен з них вже давно займається музикою. Але крім того, Оля – істинний меломан. Здається, що вона знає кожного виконавця (будь-якого жанру) і легко розуміється на будь-якій музиці. А Влад не менш досконало знає матерію на іншому рівні: він займається саунд хілінгом і медитаціями. Звісно, не без своєї partner in crime. Так їхня загальна пристрасть та інтереси об'єднуються в благу мету – "випромінювати енергію кохання".

"Я називаю наші виступи динамічною медитацією. Ви не просто танцюєте, а ще й заряджаєтеся енергією", – розповідає Влад. І справді, кожен хто бував на сеті БАЛКОНЛЮБВИ, підтвердить, що потрапляв у свого роду транс і дещо перероджувався. Хоча б в тому ключі, що йшов додому в піднесеному стані. "Кожен з нас несе якусь особливу силу, і ми б хотіли максимально ділитися нею з зовнішнім світом", – додає Оля.

Крім енергії, у БАЛКОНЛЮБВИ є смак, відчуття стилю, естетика, краса. І все це проявляється, як в абстрактному, так і в конкретному сенсах. На цьому побудована вся філософія діяльності дуету. Olyandra зізнається, що для неї дуже важлива усвідомленість, глибина того, що відбувається, і можливість сповільнитися: "Мені потрібно відчувати прекрасні вібрації, випромінювати природну сексуальність, бачити досконалість у недосконалості, висвітлювати і пробуджувати".

Безсумнівно, такий посил відчуває сама публіка. БАЛКОНЛЮБВИ створив свого роду громаду, сегмент людей, які знають, чому вони йдуть на ці виступи. "Нас збирається слухати вкрай різноманітна і гнучка аудиторія. Від інтелектуалів, у яких вдома діти і є лише півтори години, щоб натанцюватися і йти спати, до прогресивної молоді, яка приходить послухати музику і зарядитися енергією", – зауважують Olyandra і Zadiraka.

Під час діджей-сетів БАЛКОНЛЮБВИ грає електронну музику. Olyandra відповідає безпосередньо за діп-хаус, а Zadiraka – за техно. Як не дивно, найчастіше вони виступають на "балконах" – терасах, мансардах і останніх поверхах – чим вище, тим краще. Вони не женуться за трендами. Не поспішають, а радше вважають, що на все свій час. У них немає очікувань, але є внутрішні відчуття. Влад каже, що для нього музика – це передусім вібрації: "Головне випромінювати їх з правильним змістом". Власне, цим БАЛКОНЛЮБВИ і займається.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.