До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Alyona Alyona випустила альбом Galas

Зірка українського гіп-гопу Alyona Alyona випустила новий альбом. Galas вийшов за два роки після прем’єри дебютного сенсаційного альбому "Пушка" у 2019 році, після якого вихователька дитячого садка Олена Савраненко буквально прокинулася зіркою. В інтерв’ю українському Vogue артистка розповіла, що альбом записали ще торік на Балі, але через пандемію його вихід відкладали.

Galas, попри свою назву, вийшов без зайвого галасу, але дуже ефектно. Напередодні Alyona Alyona прибрала зі свого інстаграм-акаунту всі світлини, натомість опублікувала омажі західним артисткам — Бейонсе, Lizzo (Alyona Alyona зробила омаж на її знаменитий комбінезон кольорів американського прапора, знявшись у прапорі України) та іншим. До нового альбому ввійшло 15 треків. Це по-справжньому міжнародна робота: тут є дуети Alyona Alyona як з українськими музикантами — MONATIK, Krut, Kalush, так і з іноземними артистами від Ізраїлю до Мексики — Sexton, Dax, Yoss Bonnes.

Реклама

Назва альбому уособлює його суть: він вийшов дуже потужним та актуальним. Alyona Alyona не боїться зачіпати у своїй музиці гострі теми — чи то домашнє насилля, як у треку "Сумно", чи проблеми екології, як у композиції "Там, де діти сплять". Один з великих треків платівки Galas — "Читаю реп" — артистка присвячує українським емігрантам, розкиданим по всьому світі. "Кажуть: де народився, там і згодився, — зауважує Alyona Alyona. — Але скільки людей з України хочуть бути корисними та шукають своє місце під сонцем? Скількох людей не визнали тут і вони поїхали за кордон творити історію там, і тільки після їхнього визнання в інших країнах, на Батьківщині про них заговорили. Що робити талановитим українцям нині, коли тут вони пооббивали всі пороги, але так і не знайшли відгуку на свої таланти?"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.