До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мерая Кері випустила новий кліп на пісню All I Want for Christmas Is You

All I Want for Christmas Is You – один з головних різдвяних хітів у світі – цього року святкує 25-річчя. З нагоди ювілею його авторка Мерая Кері приготувала подарунок для всіх своїх шанувальників – нову версію кліпу. Головна героїня відео – маленька дівчинка, яка потрапляє через вітрину магазину в казкову країну з Санта-Клаусами і Кері, що рухаються у танку.

Всього за 4 години кліп набрав на YouTube майже 400 тисяч переглядів. Нагадаємо, що 25 років тому цей хіт створили Мерая Кері та американський композитор і володар "Греммі", Волтер Афанасьєфф (він автор музики до популярного фільму "Охоронець", мультфільмів "Алладін" і "Красуня та чудовисько"). За 25 років трек All I Want for Christmas Is You заробив 60 мільйонів доларів на роялті, а цьогоріч очолив перший рядок чарту Billboard.

Реклама

Разом з кліпом співачка випускає святковий альбом Merry Christmas, до якого увійшли живі виступи з концерту Mariah's St. John The Divine Benefit 1994 року, які не видавали раніше.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.