До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Алан Бадоєв зняв кліп для гурту KAZAKY

Через три роки творчий колектив KAZAKY знову повертається на музичну арену, але вже в оновленому складі і з новим посилом – гурт планує відверто говорити про свободу, толерантність та рівність, про прийняття і смирення, про відкритість і відвагу думки, про те, як полюбити себе і зрозуміти оточення. Над зйомками кліпу працював український режисер Алан Бадоєв.

KAZAKY

PUSH – друга за рахунком колаборація Бадоєва і оновленого колективу KAZAKY, з якої розпочинається "нова ера" групи, де прийнято говорити відкрито і вільно. Тепер у складі колективу замість трьох солістів буде п'ятеро. До основного складу проекту, в який раніше входили Артур Гаспар, Кирило Федоренко і Артем Лазарєв, приєдналися Влад Коваль та Євген Гончаренко.

KAZAKY

KAZAKY

Реклама
KAZAKY

"Це відео ми створювали в дуже близькому контакті з Олегом Жежелем (продюсером і головним натхненником проекту). Олег означив завдання – зберегти естетику гурту, але зняти її по-новому з урахуванням сучасних тенденцій. У кліпі KAZAKY постають борцями за свободи і кохання. Велику лепту в динамічну і композиційну будову відеокліпу вніс Нікіта Кузьменко – оператор проекту. Але найважливіше, що істотно оновило контекст гурту, – нові сенси. Кліп відкрито говорить про такі речі, як свобода кохання і самовираження. Для цього ми використовували портрети хлопців, але занурили їх у документальну естетику", – коментує нову роботу Бадоєв.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.