До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

8 нових пісень, які поліпшать ваш настрій

Музика викликає безліч емоцій: іноді вона змушує нас танцювати, а іноді плакати або співати до такої міри, що в нас пропадає голос. Музичні смаки допомагають нам знайти друзів: чи то реп, чи техно, чи рок, поп або панк. Музика супроводжує найважливіші моменти нашого життя й допомагає впоратися з труднощами в складні часи. Щоб поліпшити настрій у період самоізоляції, пропонуємо послухати ці 8 нових пісень.

Frank Ocean — Dear April

Пісні Френка Оушена нікого не залишають байдужим. Ця музика ідеальна для усамітненого прослуховування, коли вам потрібен час, щоб подумати й підбити підсумки.

Реклама
Drake — Toosie Slide

На перший погляд останній сингл Дрейка звучить досить просто. І все ж цей гіпнотичний трек — запрошення на танець, до того ж з інструкціями в самому тексті пісні.

Headie One & Fred Again featuring FKA Twigs — Judge Me (Interlude)

Репер з Північного Лондона Headie One досяг певного успіху у Великій Британії. А його новий альбом має всі шанси залучити міжнародну аудиторію; крім спільних треків із Sampha й Jamie xx, в альбомі Gang також є неймовірна пісня з FKA Twigs.

Yaeji — My Imagination

Мультидисциплінарна діджейка, продюсерка й артистка Yaeji — одна з найінноваційніших артисток на сьогодні. Вона виконує все: від хаусу до тріп-хопу, доповнюючи композиції своїм медитативним голосом.

PartyNextDoor featuring Rihanna — Believe It

Ріанна, нарешті, поклала край дворічній перерві в музичній кар’єрі спільним треком з продюсером з Торонто PartyNextDoor. Дует раніше співпрацював у 2016 році, випустивши надзвичайно успішну пісню Work.

Troye Sivan — Take Yourself Home

Схоже, Трой Сіван написав ідеальну пісню для періоду самоізоляції. Цей трек змушує слухача подорожувати, не покидаючи кімнати. Пісня, що починається з меланхолійного настрою, поступово розвивається й закінчується в магнетичному техно-хаусі.

Dua Lipa — Cool

Тоді як інші пісні альбому Future Nostalgia безперечно енергійні, Cool трохи сповільнює темп. Ця романтична балада, написана в співавторстві зі скандинавським автором пісень Tove Lo, викликає гострі відчуття й переносить у той час, коли все здавалося набагато простішим.

ALMA — Find Me

Після написаних пісень для Аріани Гранде, Майлі Сайрус і Лани Дель Рей, фінська зірка кібер-поппанку ALMA, якій усього 24 роки, готує свій перший сольний альбом "Have U Seen Her?" У цій атмосферній пісні ALMA благає свою любов повернутися.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.