До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

8 найкращих концертів у Києві до кінця літа

Від меланхолійних Cigarettes after sex до завжди актуальних Chemical brothers – Vogue.ua вибрав вісім найкращих концертів у Києві до кінця літа.

Chemical Brothers
Kovacs

4 квітня у клубі Stereo PLaza

Реклама

У нідерландської соул-зірки Kovacs – глибокий грудний голос, пронизливий погляд і гострі тексти про пристрасті, відносини і зраду. Під псевдонімом ховається 26-річна Шерон Ковакс – вона співає так, ніби вчилася вокалу у Біллі Голідей, і любить нуар, за що її вже охрестили новою Емі Вайнгаус. Це її другий приїзд до Києва: співачка виступить не тільки з повним складом своєї групи, але і симфонічним оркестром.

Dakh Daughters

6 квітня у Палаці культури КПІ

Харизматичні дівчата з групи Dakh Daughters проїхалися з великим туром по США, отримали відмінні рецензії The New York Times та Rolling Stone і повертаються до Києва з концертом. У програмі – композиції з першого і єдиного альбому групи "If", а також пісні, що стали культовими – наприклад, "Rozy / Donbass".

Apparat

12 квітня в Seret Place

Сашу Ринга, зірку берлінської електронної сцени, в Києві добре знають. У минулому учасник групи Moderat, півтора роки тому Ринг вже приїжджав до Києва зі своїм сольним проектом Apparat. Ринг – неймовірно цікавий артист: його концерти відбуваються в Кельнській і Гамбурзькій філармоніях, авангардних європейських клубах, а сам він пише музику, в тому числі, і для опери, і драматичного театру. У Києві Саша Ринг представить зовсім свіжий альбом LP5, реліз якого запланований на 22 березня. Це перший сольний альбом музиканта за шість років.

Flohio

19 квітня в Bel Etage

До Києва їде Flohio – реп-зірка з Британії, яка вже встигла зачарувати ключові медіа, від Dazed до Vogue UK. Буквально рік тому 25-річна дартистка дебютувала в британському проекті Boiler Room, яка транслює виступи найкращих музикантів з усього світу, і вже записує дебютний альбом. На розігріві у Flohio в Києві виступить ще одне яскраве відкриття – вогненна українська артистка Alina Pash.

HVOB

24 травня у клубі Atlas

HVOB – електронний дует з Австрії, який виник 2012 року у Відні. Розшифровується назва образно – Her voice over boys. Вокалістка Анна Мюллер і саундпродюсер Пауль Велленр грають концепутальну, мінімалістичну, дуже мелодійну електроніку, а минулого року проїхалися зі світовим туром від Гонконгу до Нью-Йорка. У Києві музиканти представлять новий альбом Rocco.

Cigarettes After Sex

14 червня у клубі Atlas

Їх музика звучить на показах Calvin Klein і в серіалі "Оповідь служниці", а у кліпів – мільйони переглядів на YouTube – все це про групу Cigarettes after sex, яка із задоволенням повертається до Києва. Минулого разу музиканти презентували свій дебютний повноформатний альбом, тепер додадуть до програми три сингли: "Crush", "Sesame Syrup" і "Neon Moon", представлені 2018 року. Напевно буде млосно, меланхолійно і романтично: Cigarettes after sex, учасники світових фестивалів від Pitchfork Music Festival до Primavera, вміють створювати на своїх концертах атмосферу.

The Chemical Brothers

15 червня в МВЦ

Всі знають: літо – час найкращих концертів. У червні Київ напевно підірве культова британська група Chemical brothers, яка в багатьох сенсах змінила уявлення про те, яким має бути live-шоу електронних музикантів. Володарі чотирьох "Греммі" представлять у Києві альбом No Geography, який виходить цієї весни. Його заголовна композиція Free Yourself вже встигла стати найбільш популярним фестивальним треком минулого літа.

Rag'n'bone man

17 липня, UPark

Зірка цьогорічного фестивалю UPark – модний британський музикант Rag'n'bone man, на рахунку якого перші позиції хіт-парадів, спільний трек з Gorillaz, премія Critics 'Choice Award і звання найкращого молодого артиста за версією Brit Awards 2017. Рорі Грем – 33 роки, він займається музикою з 15-ти, і весь час намагався вибрати між однаково улюбленими блюзом і хіпхопом. Зараз в його хітах Human та Skin відчувається пристрасть Грема до обох стилів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.