До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Високий стиль: важливі деталі іміджу у бутіку "12 персон"

Ретельно підібрані для будинку предмети інтер'єру та посуд створюють імідж не гірше, ніж костюми, зшиті на замовлення. Посуд, що заслуговує пильної уваги, є в бутіку "12 персон".

Біліше білого

Страви зоряного шефа Массімо Боттури у ресторані Osteria Francescana, який кілька разів був визнаним найкращим у світі, подають в посуді Hering Berlin. Секрет вірності простий: бісквітний фарфор Hering Berlin зберігає білизну довгі роки, стоїчно переносить атаку харчових пігментів і перепад температур.

Реклама
Чисте мистецтво

Тарілки і блюда Serax – ідеальні союзники сучасних урбаністичних інтер'єрів. Особливий інтерес викликає колекція BASE by Piet Boon. П'є Бун – відомий нідердандський архітектор. Найрозкішніші квартири Нью-Йорка, Лондона і Парижа – його рук справа. Колекція BASE відповідає назві і є розкішною базою для всіх, хто хотів би додати трохи мистецтва до щоденного сервірування столу.

Музейні цінності

Роботи британського дизайнера Тома Діксона представлені в музеях по всьому світу, а барна колекція, аромати і аксесуари для будинку Tom Dixon вже є в бутіку "12 персон". Декантери і глечики для вина з пробками у вигляді позолочених металевих куль більше схожі на арт-об'єкти, які оцінять шанувальники естетики кіберпанку.

Скандинавський шик

Данський ювелір, художник і засновник Georg Jensen Sølvsmedie, Георг Артур Єнсен, з недавніх пір представляє роботи не тільки з дорогоцінних металів, а й з нержавіючої сталі, що робить їх доступними для поціновувачів скандинавської естетики. У бутіку "12 персон" можна знайти колекції Beak, Cafu і Cobra.

Більше фото у Instagram-акаунті бутіка.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.