До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чарівний острів: Rixos Saadiyat Island в Абу-Дабі

У жовтні 2018 року на унікальному острові Саадіят посеред Перської затоки, близько до популярного гольф-клубу Saadiyat Beach, Білої мечеті і знакового музею Лувр відкрився курорт Rixos – перший і єдиний в Абу-Дабі, що діє за принципом All-inclusive.

Лоббі в Rixos Saadiyat Island
Інтер'єри готелю натхненні розкішними палацами часів Османської імперії, а за дизайн приміщень відповідала команда турецьких фахівців, які вже багато років працюють для Rixos. Широка берегова лінія – не примха творців готелю. Вся справа в тому, що отримати дозвіл на будівництво на острові непросто, це заповідна зона, в місцевих пісках черепахи відкладають яйця, а тому робити щось з розкішними білосніжними барханами можна. До особливих умов будівництва також додали вимоги нічного освітлення пляжу, а все для того, щоб не потривожити химерну фауну Перської затоки.
Гостинна президентського номера в Rixos Saadiyat Island

Сам готель складається з 366 номерів і люксів, а також 12 вілл з трьома і чотирма спальнями, кожен з яких має спільні або приватні басейни, а також прямий доступ до пляжу і спеціальні послуги дворецького. До слова, номери на кожному поверсі мають свій колір і стилістику оформлення. Відтінки смарагдово-зеленого, бірюзового і гранатового зустрічаються на першому, другому і третьому поверхах.

Реклама
Номер Deluxe в Rixos Saadiyat Island
Спальня президентського номера в Rixos Saadiyat Island

На території готелю є аквапарк з хвильовим басейном для будь-якого віку, і дитячий аквапарк. А в зелених садах курорту розташувався спа-центр Rixos Saadiyat's "Anjana", який натхненний віковими велнес-традиціями Туреччини. Парна, сауна, приватний відкритий басейн і навіть справжня крижана кімната – у Rixos Saadiyat Island знають толк в оздоровчих spa-процедурах, за це відповідають експерти-терапевти. Для відпочиваючих, що не уявляють собі ні дня без спорту, відкритий сучасний тренажерний зал і проводять уроки йоги на березі затоки, а для сімейних пар – дитячий клуб Rixy.

Приватна вілла в Rixos Saadiyat Island

Особлива гордість творців готелю – це численні ресторани. Turquoise ідеально підходить для неквапливих сімейних обідів, Aja – для фанатів японської кухні, в ресторані на пляжі Mermaind можна скуштувати страви турецької та середземноморської кухні, а в L'Olivo стане справжньою знахідкою для поціновувачів італійської кулінарної традиції. Також в готелі відкриті чотири бари, лаунж зона і кальян-лаунж. І, звичайно, ж головною особливістю курорту є система All-inclusive, завдяки якій є можливість користуватися всіма послугами і продуктами готелю безкоштовно під час всього проживання в Rixos Saadiyat Island.

Ресторан Turquoise в Rixos Saadiyat Island

"Ми дуже раді появі мережі Rixos Hotels в Абу-Дабі, представляючи перший курорт в столиці, що працює за системою "Все включено – Все ексклюзивно". Ця концепція означає, що, оплативши проживання, клієнти автоматично отримують необмежений доступ до всіх послуг готелю, включно з ресторанним обслуговування 24 години на добу. Таким чином, наші гості можуть повністю зосередитися на відпочинку в атмосфері ультрарозкоші, без обмежень. Ми пишаємося нашим новим курортом і його командою і щасливі вітати перших гостей в Rixos Sadiyaat Island", – зазначив Феттах Тамінджі, засновник і голова правління Rixos Hotels.

Хаммам в спа Rixos Saadiyat Island
Ресторан Turquoise в Rixos Saadiyat Island
Спортзал в Rixos Saadiyat Island

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.