До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Всередині квартири Кейт і Піппи Міддлтон

Британське агентство з продажу нерухомості Knight Frank опублікувало в мережі фотографії квартири сестер Міддлтон – Кетрін і Піппи. Саме тут до заміжжя з принцом Вільямом жила майбутня герцогиня Кембриджська.

Розташовані ці апартаменти в районі Челсі, а їх ціна дорівнює майже двом мільйонам фунтів. Займає квартира три поверхи – на першому розмістилися вітальня і невелика кухня, а на верхніх рівнях розташовані три спальні і дві ванні кімнати. Оформлене житло в характерному британському стилі з використанням яскравих деталей і романтичного текстилю. Наприклад, колишню спальню Кейт Міддлтон прикрашають фіранки з квітковим принтом, а у вітальні на підлозі лежить барвистий килим.

Реклама
Вітальня у квартирі Кейт Міддлтон
Спальня Кейт Міддлтон
Кухня у квартирі Кейт Міддлтон

Ріелтори підкреслюють, що вікна квартири виходять на захід, завдяки чому вона протягом усього дня добре освітлена, але в коментарях прихильники герцогині жартують, що колишні мешканки цього житла дуже вигідно вийшли заміж і енергетика тут має бути відмінною.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.