До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Смак літа: 3 рецепти морозива від кондитерки Вікторії Лунд

Обдарована кондитерка Brenners Park-Hotel & Spa і висхідна зірка високої кухні Вікторія Лунд поділилася з vogue.ua трьома рецептами морозива, які легко приготувати вдома. Запропоновані рецепти вирізняються натуральними інгредієнтами, які з повним правом можна вважати частиною здорового раціону.

Лаймове морозиво з медом
Полезное мороженое с лаймом и медом.

Інгредієнти:

Реклама

250 г м’якого сиру (густого йогурту або мацоні);

1 лайм (сік і цедра);

4 ст. л. меду;

400 г вершків (33% жирності).

Приготування:

Змішати сир з медом, соком і цедрою лайма. Додати збиті вершки й обережно перемішати. Готову суміш поставити в морозильну камеру, виймаючи її час від часу й перемішуючи за допомогою вінчика.

Подання:

Сервірувати, прикрасивши їстівними квітами й медом.

Шоколадно-кавове морозиво
Шоколадно-кофейное мороженое с тертым шоколадом и взбитыми сливками.

Інгредієнти:

4 заморожені банани;

4 чашки холодного еспресо;

4 ст. л. кленового сиропу;

2 ст. л. какао.

Приготування:

Всі інгредієнти подрібнити в блендері до гладкої консистенції й поставити в морозильну камеру.

Подавання:

Сервірувати в кавових горнятках, прикрасивши морозиво тертим шоколадом і збитими вершками.

Полуничне морозиво
Яркое клубничное мороженое в стеклянном стакане с белым шоколадом и ягодами.

Інгредієнти:

4 заморожені банани;

500 г холодної полуниці (або інших ягід);

1 стручок ванілі;

1 боб тонки.

Приготування:

Ванільний стручок розрізати навпіл і ножем дістати насіння й м’якуш. У блендері подрібнити ягоди, додати ваніль, трохи тертого боба тонки й банани. Перемішувати до гладкої консистенції. Готове морозиво охолодити в морозильній камері, а потім за допомогою кондитерського мішка сервірувати в прозорі склянки.

Подання:

Прикрасити тертим білим шоколадом і ягодами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.