До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві відбудеться семінар про глобальні тренди майбутнього

29 відбудеться вже традиційний семінар про глобальні тренди майбутнього, який проведе Герт ван де Кеукен, креативний директор агентства Trend Union. Називатися він буде "Goddesses: Архетипи богинь, весна-літо 2019. Дизайн, мода, лайфстайл" і торкнеться теми змін у навколишньому світі і як вони відображаються на житті людей, яким повинен бути дизайн в постійно мінливому середовищі, які смисли він знайде і які завдання буде вирішувати. Також великий блок семінару буде приділено одягу і його змінам як за суттю, так і за формою.

Нагадаємо, що агенція Trend Union сьогодні лідирує в сфері прогнозування тенденцій. Двічі на рік її команда представляє тренди і лайфстайл-презентації для професіоналів з різних сфер. Презентація включає перегляд півгодинного фільму, з чіткою структурою, коментарями трендсеттера і відеорядом, що надихає. Заснована агенція Лідев'ю Еделькорт – однією з найавторитетніших і найвпливовіших фахівців в прогнозуванні тенденцій, яка також консультує великі бізнеси в найрізноманітніших сферах: від моди й інтер'єрного дизайну до автопрому, банків і ритейлу. В Україні вже більше 10 років Trend Union представляє агенція Creapro.

Реклама
Лидев'ю Еделькорт

Детальніше про семінар та купівлю квитків можна дізнатися за посиланням: www.creapro.ua

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.