До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ритейлер LEGO випустив фігурки Володимира Зеленського та "бандерівських смузі"

Незалежний роздрібний продавець LEGO Citizen Brick випустив у продаж сумісні з конструктором мініфігурки " коктейлів Молотова" та Президента України Володимира Зеленського. Ця ініціатива дала змогу зібрати 16 тис. доларів для допомоги Україні.

Наприкінці минулого тижня Citizen Brick оголосив, що випускає ексклюзивні мініфігурки президента України Володимира Зеленського та пляшечки з "коктейлем Молотова". "Як ви, можливо, помітили, мініфігурки було розпродано майже відразу, – написали Citizen Brick в Instagram. – Ми зробили максимум фігурок всього за 24 години, а команда приїхала працювати у вихідний. Ми знаємо, що були люди, які намагалися отримати фігурки, але не змогли. Сподіваємося, що вони все ж таки розглянуть можливість зробити прямі пожертви відповіднім благодійним організаціям". "Будь ласка, наберіться терпіння, оскільки цього тижня ми намагаємося виконати замовлення, – додають представники компанії. – Дякуємо, що вкотре засвідчили: у нас найкращі клієнти у світі".⁠

Реклама

Цікаво, що допис із зображенням коктейлів Молотова мережа знищила, та попри це, компанія зібрала 16540 доларів. "Всю суму передано @directrelief, щоб допомогти доставити медичні засоби тим, хто їх потребує", – зазначили в Citizen Brick. Direct Relief – доброчинна організація, що спеціалізується на наданні невідкладної медичної допомоги в усьому світі. За останні шість місяців організація пожертвувала Україні медичну допомогу на суму 26 мільйонів доларів, і наразі співпрацює з Міністерством охорони здоров’я України над медичними постачаннями, серед якого пакети невідкладної допомоги.

Нагадаємо, LEGO Group припинила постачання до російських фірмових крамниць і пожертвувала 12,3 мільйона фунтів стерлінгів на допомогу через LEGO Foundation.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.