До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Презентація колаборації Metrique x Bezdelniki

Бар "Бездельники" презентує спільну колекцію з брендом "Metrique" під назвою "Вєлкам. Дринк!". Ідея проста: спогади про проведені моменти в барі набудуть фізичної форми. Тепер завжди можна забрати шматочок атмосфери і філософії нероб з собою: надіти вільне худі і забути про все, хоча б на мить. Власне, саме таку життєву позицію "Бездельники" проповідують ось уже майже рік, і жителям столиці це явно до душі.

Дизайн розробив Олексій Олін творець і ідеолог "Metrique". Кожен візуальний елемент Олексій промалював власноруч, натхненний цінностями, історіями і просто моментами, які відбуваються в барі кожного дня. В рамках колаборації будуть представлені два худі oversize в двох кольорах і з різними варіаціями принта, а також два варіанти футболок, також з різними принтами і в звичному oversize. Тут і карусель, і келих, і простий нероба, яким ми всі іноді себе почуваємо напередодні нових грандіозних звершень.

Реклама

Уніформа нероб міста готова. Презентація відбудеться вже в цю п'ятницю в барі (вул. Саксаганського, 38) під музичний супровід DJ Scream і Kyivstoner. Безпосередньо на вечірці можна буде придбати позиції колекції.

Нагадаємо, що "Бездельники" відкрили свої двері в грудні минулого року. Єдиний в світі бар зі справжньою каруселлю посеред залу дозволяє байдикувати цілодобово і проводить вечірки майже кожного дня, включно з серією вже знакових "RIP.Lay Model" і "F.Kidz", візитами Ірини Горбачової, Івана Дорна і гучного лайву "Щасливих Людей". Для любителів смачно поїсти представлене повноцінне меню кухні, що включає фірмові питаки і, звичайно ж, велику карту авторських коктейлів.

<b>бездельники</b>

Бар "Бездельники".

Вул. Саксаганського, 38.

FB: https://www.facebook.com/bezdelnikiev/

INST: @bezdelnikiev

Фото - Олексій Олін
Стиль – Ірина Полещук
MUA – Даша Гнатюкова
Моделі – Ваня Щеголев, Віка Склярська, Свєта Буренко
Production – Ксюша Голик

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.