До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Парк культури і відпочинку: готель-сад Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol

Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol — це чудовий готель-сад з номерами в стилі хай-тек і безкрайньою територією, подібної якій на Кіпрі немає.

Готель Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol

У Parklane Limassol, готелі мережі Marriott, все дихає розкішшю. Просторий хол з мармуровою підлогою прикрашений монументальним арт-об'єктом — півторатонною люстрою ручної роботи, що складається з тисячі сяючих пелюсток, від дизайн-студії Hunat s.r.o. У найбільшому в Середземномор'ї Kalloni SPA пропонують ексклюзивні велнес-ритуали на основі косметики Biologique Recherche і догляд від бренду Carol Joy, офіційного постачальника beauty-засобів князівської родини Монако. У дитячому клубі Park Kidz майстер-класи проводять зірки великого спорту. Банкетний зал дивовижний — над його освітленням працювали фахівці, які готують Dolby Theatre до вручення премії "Оскар". І вже точно тутешній ресторан Dafne — найкраще місце для першого побачення з кіпрською кухнею. Шеф готує м'ясо за старовинними рецептами в дров'яних печах або спеціальних ямах для барбекю, а винна карта включає місцеві вінтажні сорти.

Реклама
Готель Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol, Amphora Suite
Готель Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol
Готель Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol, ресторан Dafne

Крім того, в Parklane Limassol є ще 3 ресторани і 2 бари, басейни з цілорічним підігрівом, 16 приватних вілл, 274 видових номера і с’юта в стилі хай-тек від британського архітектурного бюро Harrods Interiors, великі піщані і трав'яні пляжі, ландшафтний парк — і все це на найбільшій на Кіпрі готельній території в 100 000 кв. м.

Готель Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol
Готель Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol

Текст: Анна Малишева

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.