До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Відпочивайте на найкращому курорті Греції Daios Cove Luxury Resort & Villas на острові Крит

Від підвищеної уваги стосовно безпеки гостей до оновленого ресторану, кулінарної школи й боксерського клубу — курорт Daios Cove Luxury Resort & Villas знає чим здивувати.

Daios Cove Luxury Resort & Villas

У 2020 році грецький курорт Daios Cove Luxury Resort & Villas став найкращим курортом з віллами за версією World Travel Awards. Вже цього літа курорт зустрічає гостей з унікальним пакетом послуг, спрямованим одночасно на розвиток і задоволення.

Реклама
Daios Cove Luxury Resort & Villas

Коли напрям вважається ідеальним місцем, щоб відпочити там самому чи порадити знайомим, здається, що можна зупинитися й насолоджуватися результатами праці. Однак курорт Daios Cove Luxury Resort & Villas не стоїть на місці. Крім звичного відпочинку, запливів у басейні, процедур у SPA та розкішної їжі в ресторанах, на Крит їдуть, щоб отримати новий досвід.

Daios Cove Luxury Resort & Villas

У кулінарну подорож островом запрошує оновлений ресторан Ocean. Ресторан перетворився візуально (тепер він зроблений у критському стилі зі середземноморськими акцентами в інтер’єрі) і кулінарно — за нове меню відповідала всесвітньо відома компанія Ducasse Conseil. Також доступні послуги сомельє і досвідчених міксологів The Clumsies.

Ресторан Ocean
Daios Cove Luxury Resort & Villas

Окреме розвага для гурманів — вдосконалення своїх навичок у Кулінарній школі курорту. Зокрема, можна організувати приватну вечерю із шеф-кухарем, насолодитися дегустацією вин і взяти участь у майстер-класі з приготування чаю.

Кулінарна школа Daios Cove Luxury Resort & Villas

Але якщо збираєтеся присвятити відпустку підвищенню витривалості й сили, то на курорті є спеціальні програми з функціональними тренуваннями від боксерського клубу BXR London. Експерти в галузі холістичного харчування Daios Cove підберуть вам здорове меню і звичайний відпочинок перетвориться на ретрит, що розвиває і зміцнює тіло.

Daios Cove Luxury Resort & Villas

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.