До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Королівський бенкет: страви і напої на весіллі принца Гаррі і Меган Маркл

Як і прийнято на весіллі, після церемонії одруження, принц Гаррі і Меган Маркл вирушили на урочистий обід. Святкове застілля у монархів відбулося в Віндзорському замку, а потім – в Фрогмор-Хаусі. Чим пригощали гостей під час цього святкування, читайте в матеріалі Vogue.ua.

Обіднє меню

Святковий обід в Віндзорському замку був істинно королівським. Бенкет почався з закусок. У цій частині меню представили багату варіацію канапе:

Реклама
  • шотландські лангусти, загорнуті в копчений лосось з цитрусовим вершковим сиром;
  • англійська спаржа на грилі, загорнута в кембрійську шинку;
  • пана-кота з садового горошку з перепелиними яйцями і лимонною вербеною.
Королівська кухня в Віндзорському замку

У числі закусок також були: тартар з томатів і базиліку з перлинами з бальзамічного соусу, курка з абрикосами в ніжно-гострому соусі з йогурту, а також теплі паростки спаржі з моцарелою і в'яленими томатами.

Після антре гостям надали можливість вибрати одну з трьох головних страв: фрікасе з курки "зі зморшками" і цибулею-порей; горохово-м'ятний різотто з паростками гороху, трюфельне масло і чіпси з пармезану; томлену свинячу грудинку з яблуками в сиропі і шкварками.

На десерт подавали шампанське, фісташкові макаруни, тарталетки з апельсиновим крем-брюле і мініатюрні тарталетки з крамблом з ревеню.

Лимонний весільний торт
Королівський лимонний весільний торт

200 лимонів із узбережжя Амальфі, 500 органічних яєць з Суффолка, 200 кг масла, 20 кг борошна, 20 кг цукру, а також 10 пляшок традиційного британського сиропу з бузини Sandringham Elderflower – всі інгредієнти виключно органічні і сезонні, тільки такі використовує Клер Птак при створенні своїх десертів.

Напої

Для святкування королівська сім'я обрала шампанське Pol Roger Brut Réserve. Також для розкішного меню ретельно продумали винну карту. Відомо, Джордж Клуні на деякий час став барменом, робив коктейлі і подавав шоти своєї текіли Casamigos. Молодята здивували гостей своїм фірмовим напоєм – "Коли Гаррі зустрів Меган", до складу якого увійшли ром та імбирне пиво (натяк на руді локони Гаррі).

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.