До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Компактний стиль: апарт-готель Own Town у самому серці Києва

У затишних двориках Хрещатика, на Круглоуніверситетській, 4б, розташувався світлий, стильний і затишний Own Town — готель усього з п’ ятьма апартаментами й настроєм тиші.

Апарт-готель Own Town

Апарт-готель Own Town — місце перетину взаємозв’язків. Зручне розміщення безпосередньо в центрі Києва дає змогу як вивчити головні визначні пам’ятки столиці, так і всамітнитися у своїх апартаментах, спостерігаючи за життям великого міста збоку.

Реклама

Особливість Own Town у компактності: гостям готелю пропонують на вибір усього п’ять апартаментів чотирьох категорій. Кожні апартаменти вирізняються унікальним плануванням, розміром площі й наявністю балкона. По суті, п’ять апартаментів — це п’ять повноцінних квартир, у яких є все, що потрібно для звичайного життя. Додати сюди стандартний пакет обслуговування, характерний для звичних готелів, і виходить комфортний сучасний формат апарт-готелю, у якому можна жити й готувати собі сніданок самостійно або замовляти їжу в номер. І це чудово.

Апарт-готель Own Town

Suite apartment № 1 — найпросторіші апартаменти готелю. Тут дві кімнати: вітальня й світла спальня з відкритою ванною кімнатою. Також є балкон, де можна насолоджуватися ранковою кавою і краєвидом на столичні дахи.

<b>suite 1</b>

Suite apartment № 2 — це студія з відкритим плануванням. В інтер’єрі цих апартаментів зчитується скандинавський стиль, наповнений елементами декору від українських дизайнерів.

<b>suite 2</b>

Suite apartment № 3 — найпростіші апартаменти, високі стелі яких дали змогу облаштувати спальне місце на підвищенні. У цій квартирі легко почуватися як удома.

<b>suite 3</b>

Junior suite apartment № 4 — апартаменти, найбільше подібні до квартири. Тут ясно, як у сонячний день. Скандинавський стиль є в кожній деталі, а предмети інтер’єру від локальних виробників створюють доречний комфорт і затишок.

<b>suite 4</b>

Smart plus apartment № 5 — надзвичайна, майже двоповерхова квартира. Завдяки високим стелям і незвичному плануванню будинку, у якому розташований готель, дизайнери змогли проявити свій талант уповні й створили зручну та стильну квартиру.

<b>suite 5</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.