До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як вибрати весільний торт: думка експерта

Сезон весіль не за горами. Скоро наречені почнуть вибирати сукні, шукати ідеального візажиста і обмірковувати флористику для церемонії. Ще одна обов'язкова частина свята – весільний торт, який теж може стати витвором мистецтва. Саме так до нього ставиться і Жасмин Рей, торти якої мають вигляд сучасних скульптур.

Photo: @jasmineraecakes

Які ваші 3 улюблені смаки весільного торта?

Реклама

Я люблю все, що містить розтоплену карамель. Я завжди любила лимони Мейєра (плоди лимона Мейєра жовтіші і більші) з чайним шоколадом. Всі ці ноти звучать так смачно.

Що найнеймовірніше вам вдалося створити?

Найбільший торт, який я створила, був 180 сантиметрів заввишки і на нього пішло 200 годин роботи. Але той, який я пам'ятаю найбільше, був створений 10 років тому. Вважаю його особливою даниною творчості нареченому. Він зробив маленькі дерев'яні шкатулки, які грали з глядачем: кожен повинен був заглянути в маленьку дірочку, щоб виявити справжній мистецький витвір всередині, наприклад, величні ліси або пейзажі снів. Ми тісно співпрацювали під час виготовлення цього торта: створили цукрову банку з нареченою всередині, одягненою в біле, і нареченим з червоним серцем, яке, здавалося, дійсно билося. Це найбільш особистий проект весільного торта, над яким я працювала.

Photo: @jasmineraecakes

А найменш успішний?

Найгірші торти вдаються тоді, коли ми не відчуваємо нареченого і наречену. Кілька разів, коли таке траплялося, мені було дуже сумно, і я просила ще один шанс, щоб знайти гармонію з ними.

Як ви собі уявляєте ідеальний весільний торт?

Торт, який залишився справжньою роботою дизайнера, але в якому відчутна пошана до пари, для якої він був створений.

Photo: @jasmineraecakes

Який ідеальний торт для літнього весілля і зимової церемонії?

Сезон не має значення для мене: я вважаю торт ідеальним, коли він має щось символічне для пари, а також для художника, який дав йому життя.

Що ви думаєте про торт, обраний Меган Маркл і принцом Гаррі для їхнього весілля?

У мене немає думки щодо цього. Якщо вони думають, що цей торт представляв їх краще, то це головне. Я тільки сподіваюся, що Клер Птак заплатили правильну ціну, тому що це величезний ризик – робити королівський весільний торт, навіть якщо дизайн міг здаватися простим.

Які тренди серед весільних тортів 2019 року?

Ультратекстурована обробка.

Photo: @jasmineraecakes

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.