До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Телевізор Sony XF90 – модель сезону

Promotion

Цього сезону компанія Sony представляє в Україні XF90 – нову лінію стильних і високотехнологічних телевізорів зі зразковою якістю зображення. Подробиці знає Vogue.ua.

Реклама

Наймоднішим трендом в індустрії телевізорів 2018 року залишається формат 4К HDR. Завдяки процесору X1™ Extreme зображення обробляється в реальному часі, що забезпечує надзвичайно надточну деталізацію. Картинка на екрані стає реалістичнішою, щільнішою, глибшою, що обов'язково порадує любителів кіно і серіалів.

Дизайн

Телевізор серії XF90 легко впишеться в сучасне житло, будь це квартира в стилі лофт, скандинавський дизайн або завжди актуальний класичний інтер'єр. Працюючи над дизайном XF90, автори керувалися ідеєю про те, що нічого не має відволікати від ідеальної картинки. В результаті глядач отримав витончений телевізор з тонким, майже непомітним алюмінієвим профілем. Всі кабелі XF90 заховані попереду або позаду, а вигнута ніжка-підставка робить телевізор схожим на арт-об'єкт.

Серія виходить в чотирьох різних розмірах – з діагоналлю екрана 75, 65, 55 і 49 дюймів, тому кожен знайде відповідну ддя своєї вітальні модель.

Якість відео

Часто чим більший екран, тим сильніше помітні нечіткі елементи зображення, особливо в динамічних сценах. Для усунення цієї проблеми в телевізорах серії XF90 використовується технологія X-Motion Clarity™, що забезпечує чітку і плавну передачу динамічних сцен. Особливо це порадує тих, хто любить дивитися спорт – наприклад, теніс.

Ще одна перевага цієї серії – дисплей TRILUMINOS. Він відтворює широку гаму живих квітів – завдяки цьому зображення на екрані набуває більш реалістичного тону і відтінку. Особливо це сподобається любителям каналу National Geographic.

Телевізори цієї серії працюють на платформі Android TV, що дає глядачеві доступ до різноманітних додатків та ігор. А завдяки вбудованому модулю Chromecast можна транслювати на екран будь-який контент зі смартфона або планшета.

І вам більше не потрібно вводити в пошуку текст – просто назвіть, що хочете подивитися, і починайте перегляд вже через кілька секунд. Все завдяки інтелектуальній системі голосового пошуку.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.